Kesän merkit - James Bond ja muut sankarit

Mistä tietää, että on kesä? 

Ensin pahoittelut siitä, että Tintti on viettänyt hiljaiseloa, vaikka ei se välttämättä ketään kiinnostakaan. On ollut kaikenlaista muuta puuhaa, ja blogin kirjoittaminen on yllättävän haasteellista. Joskus aiheet ovat hukassa, joskus inspiraatio. Hatunnosto kaikille ahkerille bloggaajille, vloggaajille, tubettajille ja muille vastaaville - uusia ammattinimikkeitä tuntuu tulevan enemmän kuin mitä kulahtaneet aivot jaksavat sulattaa. Ehkä sitten menen pikkuhiljaa varsinaiseen aiheeseen eli vastaukseen - kesä on uusintojen kulta-aikaa😍.

Jos ei ole sattunut huomaamaan, että lumikasat ovat sulaneet, ikkunat ovat likaiset, puissa on lehtiä ja nurmikko vihertää, niin viimeistään kesän alkamisen huomaa, jos sattuu avaamaan television. Minä avasin eilen ja aikani surffailtuani eri kanavilla päädyin katsomaan pitkästä aikaa Notting Hilliä. Ei siinä mitään, ihana elokuva, mutta tänään, kun taas avasin television, niin sieltä tulee taas Notting Hill. Olen myös tehnyt saman havainnon kuin aikaisempinakin kesinä - James Bond tulee taas 😁.

Kuva www.mesta.net

Julia Roberts ja Hugh Grant ovat molemmat ihan huippunäyttelijöitä, joten ihan mielellään heitä katselee useinkin, mutta ei sentään joka ilta samassa elokuvassa. 
James Bondeista en ole koskaan välittänyt, vaikka luulen, että olen silti katsonut ne kaikki. 

Tietenkään televisiota ei ole pakko katsoa, tai itse asiassa pelkkää televisiota on, koska se on tuolla olohuoneen seinustalla, eikä sen näkemiseltä voi välttyä, jos lepäilee sohvalla. Kesän ohjelmatarjonta on valitettavan surkeaa, enkä oikeastaan ymmärrä miksi näin on. Yleensä ottaen ihmisillä on kesällä huomattavasti enemmän aikaa myös elokuvien ja hyvien sarjojen katselulle. Toki useimmat käyttävät erilaisia suoratoistopalveluja, itselläkin menee niihin muutama kymppi kuukaudessa, vaikka katson niistä sarjoja ja elokuvia todella harvoin. Pitääkin muistaa irtisanoa turhat vaikka kesäloman aikana😕

Muita kesän vakiouusintoja näyttävät olevan Harry Potterit, Remppa ja muutto siellä sun täällä, Temptation Islandit ja Bachelorit ympäri maailmaa, Beckit, Wallanderit jne. Ei kai siinä mitään, mutta alkaa ärsyttää, kun huomaa katsovansa jo neljättä kertaa samaa Huvilan ja Huussin jaksoa, ja Hotakainenkin on vielä mukana Pitääkö olla huolissaan-sarjassa, vaikka on jättänyt sen jo aikoja sitten. Pitäisikö tästä olla huolissaan? No en ole, tässä asiassa ei ole tapahtunut muutoksia, vaikka monet muuta asiat maailmalla muuttuvatkin. Kesäuusinnat ovat ja pysyvät kesästä toiseen. 

On uusinnoissa sentään jotakin hyvääkin - näin kypsempänä henkilönä herään viikonloppuisinkin viimeistään 7.30 ja on tosi kiva katsella aamukahvia juodessa Muumilaakson tarinoita klo 08-09 lauantaisin ja sunnuntaisin. Kuva Helsingin Sanomat https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005080941.html 

Pidän myös Välimeren unelmakodeista, mutta harmillisesti huomaan, että olen jo nähnyt Costa del Solin ja monet muut jaksot - odotan kovasti, että Riviera-uusinnat sattuisivat kohdalle. Olisi niin ihana katsella Nizzan unelma-asuntoja, tosin en ole varma onko siinä edes niitä. Viimeksi näin Kroatia-jaksosta vain pienen pätkän Splitistä ja siinä oltiin seuraavaksi menossa Mallorcalle. Minähän haaveilen, että viettäisin talvet jossakin lämpimämmässä paikassa, Mallorca ei ehkä ole se paikka, mutta on silti paljon mainettaan parempi. 

Tässä postauksessa ei nyt tainnut tulla esille mitään uutta ja yllättävää, mutta ei se mitään. Yksi uusinta tämäkin - olen lukenut monta samantapaista 😀. Oma kesäni alkaa huomenna, jos aurinko paistaa. Tänään uskaltauduin jo pukeutumaan kevyempään takkiin, ja ajelin myös säärikarvat siltä varalta, että voin siirtyä kesämekkoihin. Aurinkoista kesää kaikille 😎

Kuva otettu Mentonissa Ranskan Rivieralla 09/2019

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lomatunnelmia Rodokselta

Harrastukset vol 3