Kevätterveisiä Tintin toimistolta

 Asennushommat jatkuu..

Olen jo pitkään katsellut läppäreitä väri edellä, toisin sanoen olen silloin tällöin vilkuillut, josko löytyisi kätevä pieni läppäri jossakin kivassa värissä ja vihdoin viikko sitten tärppäsi. Löysin Gigantista ruusukullan värisen pienen Asuksen ja tilata päräytin sen. Minulla on ollut täällä alakerrassa sellainen vanha töistä ostettu HP:n ihan aikoinaan hyvä ja tehokas kone, mutta se muuttui jo aikoja sitten niin hitaaksi eikä nettikään enää pelittänyt siinä kunnolla, niin oli oikeasti tarve uudelle koneelle.

Tänään se pienokainen sitten tuli ja pääsin taas asennuspuuhiin. Tämän asennus oli kyllä huomattavasti helpompi kuin sen varsinaisen työkoneen - ei tarvinnut kuin seurata ohjeita, ja se haki automaattisesti monenlaista tietoa. Ja on pieni ja kevyt - ultimaattisen tehokas tämäkään ei varmaan ole, mutta ihan riittävästi. 

Suurin ongelma on aina salasanat, huoh - niitä on kyllä joka lähtöön ja asiaan. Monessa kannettavassa ei ole numeronäppistä, ei tässäkään, joten jouduin hankkimaan sellaisenkin erikseen. Ne eivät onneksi ole kovin arvokkaita, ja päädyinkin ostamaan Clasulta Exibelin langattoman näppäimistön. Hyvin tuntuu toimivan sekin.
 
Muuten tässä ei ole sen ihmeempiä toimintoja, mutta kiva jos pitää jotain tehdä täällä alakerrassakin, niin ei tarvitse aina mennä "isolle" koneelle 😊. Ja kiva kirjoitella blogiakin tällä aina silloin tällöin. Nyt on ollut niin kiirettä töissä, että ei ole ehtinyt juuri mitään muuta, mutta kevättä kohti helpottaa. Kirjanpitäjän kiireisin aika on aina tammikuun lopulta huhtikuulle, kun on tilinpäätökset, veroilmoitukset ja tammikuun kirjanpidot vähän päällekkäin. 

Verohallinto alkaa pikkuhiljaa lähetellä veroehdotuksia OmaVeroon, kannattaa käydä tarkistamassa, että varmasti kaikki on oikein. Yrittäjillä useimmiten puuttuu vielä yrityksen verotiedot, joten veroehdotus ei yleensä pidä paikkaansa. 

Veroista ja asennushommista huolimatta on ihanaa, että auringon valo on lisääntynyt ja kohta alkaa nuo lumikinoksetkin sulamaan - mahtavaa. Itsehän olen ehdottomasti kesäihminen ja valo piristää 😎. 

Eipä tällä kertaa tämän enempiä, iloa ja valoa elämään teille kaikille 💛
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ALV-alarajahuojennus poistuu 2025 - miten se vaikuttaa pieniin yrityksiin?

Kiireen keskellä

Harrastukset vol 1