Käsilaukun kertomaa

 Naisen käsilaukku - mitä sieltä löytyy?

Viikko sitten päätin tarkastaa käsilaukkutilanteen, ja laittaa kiertoon sellaiset laukut, joita en enää käytä, tai en tykkää niistä enää. Tällä kertaa keskityin vain isoihin käsilaukkuihin, joita minulta löytyi kaikkiaan 14 kappaletta. Olen ostellut niitä sekä ulkomaan matkoilta, kirppareilta että tilannut netistä. Lopputulemana päätin luopua kuudesta laukusta. Tyhjensin ja siistin kuitenkin myös ne laukut, jotka jäävät vielä itselle. 
Viereisessä kuvassa käsilaukkujen sisältö kasattuna keittiöpöydälle. Toki siellä taempana on myös pöydällä aiemmin ollutta tavaraa, kuten Niiskuneiti-muki, joka ei onneksi löytynyt käsilaukusta. 😀

Ja mitä kaikkea sieltä sitten löytyikään? Erilaisia kuitteja ja matkalippuja oli todella paljon. Kyniä löytyi 12, kampoja 4 sekä yksi hiusharja ja joku pompula. Auton pikaohje. Yksi hammasharja, kolme pientä hammastahnaa, nikotiinipurkkaa, tavallista purkkaa, 3 Otrivin-nenäsuihketta, kaksi Imodium-pakettia  ja Bisolvon-yskänlääkettä.

Näiden lisäksi Jääkäriprikaatin laastareita, aurinkorasvaa, 2 huulipunaa, maanpuolustusyhdistyksen pinssi, hiuspinnejä, rakkolaastareita, kynsiviiloja, Buranaa kahdessa eri muovipussissa (reissuun ei kehtaa ottaa koko purkkia mukaan), jonkun laitteen laturi (en tiedä minkä) ja erinäinen määrä irtonaisia pastilleja. Eikä siinä tietenkään ole vielä kaikki. Löytyi myös puuteria, Nessuja, huulirasvaa, käsirasvaa, silmälasien puhdistusainetta sekä pullossa että pyyhkeinä, hajuvettä, muovipusseja, pikkuhousunsuojia, esitteitä, avaimenperätaskulamppu, yksi Lääkärisarja, kasvomaskeja, matkamallin kenkälusikka, korttilompakko (tyhjä), pari kanta-asiakaskorttia (käytän niitä hotelleissa, että ei tarvitse avainkorttia siihen valojuttuun - tiesithän, että niihin käy mikä tahansa avainkortin kokoinen kortti 😄). 


Ja tokihan röökimuijan laukuista löytyy sytkäri jos toinenkin, yhteensä niitä löytyi 4. Tupakkaa ei löytynyt lukuun ottamatta kahta sähkösavuketta. Niin ja olihan siellä jossakin laukussa yksi Abloy-avainkin, eikä minulla ole aavistustakaan, mihin se on ja onko edes minun. Olisiko se avain jonkun sydämeen😍? Miehän voisin lähteä kokeilemaan sitä avainta eri lukkoihin, montakohan vuotta menisi ennen kuin olisin käynyt edes kaikki Rovaniemen asunnot läpi💖


Ja iloisena yllätyksenä löytyi myös Mystiset Marie-Anne Lenormandin ennustuskortit. Näihin täytyy kyllä yrittää perehtyä tarkemmin, minulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa, mistä olen ne hankkinut ja miksi. Yhdet Gypsy-kortit ovat vielä hukassa, niitä ei nyt tällä kertaa tullut vastaan. Näissä hukassa olevissa korteissa on sellainen mielenkiintoinen juttu, että niissä lukee tulkinta suoraan kortissa. Lenormandin ennustuskorteissa on vain kuva, mutta pakkauksesta löytyi myös minikokoinen tulkintaopas. Näitä käsilaukkujen sisältöjä on yksi sun toinen paljastellut, ja ainakin mitä itse tässä heti huomasin on se, että sisällöllä on jotakin tekemistä myös naisen iän ja elämänvaiheen kanssa. Tokihan minunkin laukusta voisi löytyä tuttia ja tuttipulloa, koska on pieni lapsenlapsi, mutta kyllä ne on jääneet sinne nuoruusaikojen käsilaukkuihin. Onneksi ei ollut yhtään pilaantunutta leipää tai muuta evästä, tai hetkinen, olihan siellä yksi ruttaantunut Elovena-patukka, mutta se olisi ollut vielä syötävä. Kalenterikin on joskus mukana, mutta se on ns. työlaukussa, joten se ei päädy noihin unohdettuihin käsilaukkuihin. Joillakin laukkuihin jää myös harrastusvälineitä, ja löytyihän minultakin lukemista 😊Matkoille lähtiessä pakkaan isoon käsilaukkuun ne tavarat, mitkä eivät saa joutua hukkaan, ja mitä tarvitaan koko ajan. Yleensä myös puran ne heti reissun jälkeen, joten laukkuihin jäävät sellaiset tavarat, joille ei heti ole käyttöä.

Näiden isojen laukkujen sisältö ainakin itsellä eroaa aika paljon ns. baarilaukkujen sisällöstä, niihin ei yleensä mahdu juuri mitään. 😊

Sokerina pohjalla löysin myös tämän suloisen onnenelefantin eli Ronsun. Tämä voisi olla vanhemman lapsenlapseni jäljiltä, mutta en ole varma. 
Rahaa löytyi vain yksi 5 centin kolikko, sillä ei pitkälle pötkitä. Ei myöskään löytynyt unohtunutta lottovoittokuponkia, koska olen lotonnut netissä jo iät ja ajat. Joka tapauksessa noiden laukkujen sisällöstä kertyi roskiin yksi kassillinen tavaraa, ja lopuille on vielä käyttöä jossakin toisessa käsilaukussa. 😜

Jos antaisi oman käsilaukkunsa jonkun uppo-oudon henkilön tutkittavaksi, niin minkälaisen elämäntarinan hän kehittäisi pelkästään laukusta löytyvien tavaroiden perusteella - sitä pitäisi ehkä joskus testata 😌. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lomailua ja junamatkailua Ranskan Rivieralla ja Italian Cinque Terressä

Lomatunnelmia Rodokselta

Perjantain puuhastelua