Joulun jälkeinen elämä ja uusi vuosi jälleen kerran

Joulu tuli, meni ja vuosi vaihtui

Minun joulu meni ihan kivasti ja onnellisesti ohi. Aattoaamuna keitin perinteisen riisipuuron ja muistin myös laittaa siihen mantelin, jonka sitten onnistuin itse saamaan😋. Tein myös luumusoppaa, se ei valitettavasti tehnyt yhtä hyvin kauppaansa kuin riisipuuro, vaikka olikin ihan onnistunutta. Vanhin tyttäreni kävi perheensä kanssa syömässä ennen kuin siirtyivät maalle isänsä luokse aaton viettoon. Minä sain aattoillan seuraksi hänen ystävänsä Riikan, toki hän on myös minun ystäväni. Illalla kävimme saunassa ja sen jälkeen nautimme mm. Ouzolla terästettyä glögiä - oli yllättävän hyvää. Ouzoa oli vain tilkkanen, joten tyydyimme sitten kuohariin ja punaviiniin. 

Joulupäivän iltana menimme syömään tämän samaisen vanhimman tyttären luo - he olivat Riikan kanssa paistaneet kinkun jo pari päivää ennen aattoa, ja toki muutakin syötävää oli tarjolla. Siellä oli myös poikani ja miniäni sekä pari ystävää. Ruokailun jälkeen jaettiin lahjat ja kaikki saivat jotakin, minäkin olin ollut kiltti ja sain pari pakettia. Parhaimmat lahjat sain kuitenkin vasta joulun jälkeen - ison kehystetyn kuvan nuoremmasta lapsenlapsestani ja Munnin vuosi-kalenterin. 

Kuvassa on kalenterin takakansi - en viitsi laittaa tähän kuvia lapsista ja lapsenlapsista, mutta siinä tosiaankin oli laitettu jokaiselle kuukaudelle sinä kuukautena syntynyt lapsi tai lapsenlapsi, ja jopa karvaisemmatkin lapsenlapset olivat mukana. Tämä oli lahja, jota olin oikeasti toivonut ja olen onnellinen, että sain sen - kiitos lapset 💓. 



Uusi vuosi

Ystäväni Nina saapui Jyväskylästä viettämään uutta vuotta Rovaniemelle perinteiseen tapaan eli Duo Royalin keikalle Pistoon. Hänen mukanansa oli myös Bamse alias Sir Bamselot, pieni ja suloinen pomeranian. Edellisellä kerralla Pistossa esiintyi Trio Royal, kun myös ystävämme Eeva oli mukana. Eevalla oli karvainen kummilapsi Coco (Chanel) hoidettavana, joten he kävivät vain kyläilemässä meillä ennen keikkaa. Myös ystävämme Anu oli mukana illanvietossa, ja päätimmekin, että hän voi tuurata Eevaa keikalla. 

Mennessämme Pistoon tapasimme siinä heti ulko-ovella myös muita esiintyjiä, ja päätimmekin, että otetaan yhteiskuva jossakin välissä, kun viralliset esiintymiset on hoidettu 😉 ja tässäpä kuva iloksenne:

Baabelin Nulikathan ovat siis oikeita muusikkoja, tuossa alla linkki YouTubesta löytyvään Muurolan sairaala-kappaleeseen. Heidän musiikkinsa ei ehkä ole ihan minun genreä, mutta Jorma Uotista lainatakseni: "ei huono"😀P.s. lupaa linkin julkaisuun ei ole kysytty, mutta eikös kaikki julkisuus ole hyvää 😉

https://www.youtube.com/watch?v=FrVEzcaR7D0

Ja mainittakoon myös, että Ninakin osaa oikeasti laulaa - hän on laulanut monia vuosia kuorossa ja jopa televisiossa, mutta ei siitä sen enempää. 😍






Oikealla kuva Sir Bamselotista toivottamassa hyvää uutta vuotta - tämä kuva pääsi FB:n Pomeranian-ryhmän kansikuvaksi. Komea könsikäs💖





Ihanaa ja menestyksekästä vuotta 2024 kaikille 💗


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ALV-alarajahuojennus poistuu 2025 - miten se vaikuttaa pieniin yrityksiin?

ALV-alarajahuojennus