Ihan tavallinen perjantai

 Perjantai - viikon paras päivä?

Tämä perjantai alkoi varsin hyytävissä tunnelmissa, mutta onneksi vain sään takia. Eräs Tintin asiakas soitti aamulla ennen töihin lähtöä, ja hänen kanssaan puhuttiin oikeiden asioiden lisäksi siitä, että monessa töipaikassa vaaditaan selvinpäin olemista jopa perjantaisin - on se kyllä outoa😋. 

Pimpula käynnistyi kiltisti ja kun on riittävästi vaatteita, niin tarkenee. Aika moni töikaveri oli jäänyt etätöihin, joten siellä oli tosi rauhallista. Iltapäivän kahvitauolle tosin ilmestyi yllättävän paljon väkeä, mutta se on vain positiivista. Suunnittelimme tuppikisoja seuraaville virkistyspäiville😃. Lähdin tänään töistä poikkeuksellisen aikaisin, jo vähän klo 15 jälkeen, koska tyttäreni ja pikkuinen lapsenlapseni tulivat käymään. Näen heitä aivan liian harvoin, vaikka asuvat samassa kaupungissa - joskus on vaan niin vaikea saada yhteistä aikaa sovittua. Kaikilla on omat menonsa ja kiireensä, välillä joku on sairaana ym., mutta tänään ei onneksi ollut mitään erityistä - no ehkä pieni parvo- ja ripulioksuvaroitus Elmon päiväkodista, mutta ehkä mie kestän sen. Jos alkaa pelkäämään jokaista tautia, niin ei voi ikinä tavata ketään. 

Ellin ja Elmon lähdettyä lähdin kauppaan Millan (vanhin lapseni) kanssa, ja sorruin ostamaan oranssin kynsilakan. Ei sillä, niitä minulla kyllä riittää ennestäänkin, mutta olen sellainen, että jokaiselta kauppareissulta pitää saada jotain pientä kivaa itsellekin, vaikka ruokaa oikeasti lähdinkin ostamaan. Siitä kynsilakasta tulikin sitten ajatus manikyyristä, koska tähän aikaan vuodesta ei oikein ehdi muuta ajattelemaan kuin töitä - päätinkin sitten lakata kynnet pitkästä aikaa. 

Oranssi on minun tämän vuoden voimaväri, ja toinen voimaväri on lila/violetti. Ensin ajattelin, että lakkaan vain oranssilla ja violetilla, mutta se tuntui liian tyylikkäältä, joten otin vähän mallia Amerikan pastilleista, ja niinpä niistä sitten tulikin aika värikkäät. Amerikan pastillien värit tosin ovat hieman vaaleammat, mutta ei se ole niin justiinsa. Tuossa toisessa kuvassa on lakat mitä käytin, siis miehän käytän vain halpislakkoja, kuten Essence, Depend, Mild and Wild ja Mavala. Rehellisesti sanottuna esim. Essien lakat eivät todellakaan ole hintansa väärti. Siis minun mielestäni. 


 


Ja mitäs muuta sitten?

Niin, siis ennen kynsien lakkausta kävin saunassa, ja tein siellä jalkakuorinnan NeoLumo-merisuolakuorinta-aineella - se on ehkä paras (ja kallein), mitä ikinä olen kokeillut. Ostin sitä kansainvälisiltä markkinoilta ns. puoleen hintaan, ja se on kyllä todellakin "worth it". Sillä voi kuoria koko kropan, ja esim. sormukset puhdistuvat samalla, jos ei ole muistanut ottaa niitä pois ennen kuin alkaa "kuorimaan". Tokihan ostin sieltä markkinoilta myös saman sarjan jalkarasvan, mikä myös on aivan huipputuote. Joo, siis tein eka kuorinnan saunassa, ja sen jälkeen rasvasin kovia kokeneet jalkaparkani tuolla ihanalla rasvalla, ja vedin jalkaani Prismasta ostetut liukuestesukat 😅- vasta kotona hoksasin, että sukissa olikin liukuesteet. Ei se mitään, ne on kyllä tässä iässä ihan hyvät. Ja mikä parasta, nämä sukat ovat lämpimät.

Eikä siinä vielä kaikki :)

Siis ennen saunaan menoa vielä ehdin hieman järkkäillä, koska en päässyt yli Padova Green Pan-kattilasarjasta. https://www.nordicnest.fi/tuotemerkit/greenpan/padova-kattila-ja-paistinpannusetti-10-osaa/
Miehän siis otin ja tilasin tuon kattila-paistinpannusarjan, koska vaaleanpunainen ja kulta 😊. 

Kuvassa muutama osa uudesta kattila-paistinpannusarjasta
Totta puhuen miehän en juuri kokkaile, ja siksi myös omistamani kattilat ja paistinpannut yms. olivat vuodelta 2011, jolloin teetin keittiöremontin ja siinä hässäkässä sain induktiolieden, johon mitkään minun entiset keitto- ja paistovälineet eivät sopineet. Jouduin siis hankkimaan induktioliedelle sopivat sydeemit, ja ostin halvimmat mahdolliset. Ne saavat nyt lähteä uuteen kotiin, ja meikä alkaa kokkailemaan noilla pinkki-kultaisilla välineillä.  

Ikävä tunnustaa, mutta osa noista uudelle omistajalle siirtyvistä on ihan käyttämättömiä. Prisman ja Citymarketin valmisruokatiskit ovat minulle tosi tuttuja. Suosittelen lämpimästi Lapin Krassin tuotteita, ne ovat ihan huippuja. Erityisesti poro-salamipasta, lohikiusaus ja aurajuusto-broileripasta ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. 

Ja illan kuluessa tein vielä yhden hankinnan, jota olen yrittänyt perustella itselleni - tämä valaisin tulee kasvivalaisimeksi:
https://shop.studioeeroaarnio.com/products/koivu

Tässä olikin aika lailla kaikkea yhdeksi perjantaiksi, joten otetaan ja jatketaan seuraavalla kerralla 😜

Mukavaa viikonloppua kaikille!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ALV-alarajahuojennus poistuu 2025 - miten se vaikuttaa pieniin yrityksiin?

Kiireen keskellä

Harrastukset vol 1