Hei pitkästä aikaa

Mietteitä ensimmäisen työviikon jälkeen

Mennyt kevät ja kohta ohi oleva kesä on ollut raskasta aikaa - läheisille ja itselleni on tapahtunut ikäviä asioita, joista isoimpana toisen sisareni äkillinen kuolema huhtikuussa. Se oli iso järkytys meille kaikille läheisille. En aio kuitenkaan nyt kertoa näistä asioista sen enempää, koska elämä jatkuu, toki erilaisena kuin aikaisemmin, mutta nämä ovat asioita, joille emme voi mitään, niiden kanssa on vain elettävä. 

Kuva Ralph Pixabaysta


Kesään mahtuu toki myös iloisia asioita. Kaksivuotias lapsenlapseni opettelee puhumaan kovaa vauhtia ja saattaapa sanoa jopa neljän sanan lauseen. Kaikesta ei ihan saa selvää, mutta hyvin on selvitty 😍.  Paljon iloa on tuottanut myös ystävien tapaaminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen. Tällä saralla tosin on vielä petraamista, pitäisi ehtiä tavata myös nuoruusajan ystäviä, joita olen nähnyt viimeksi kaksi-kolmekymmentä vuotta sitten, voi kauhistus. 

Pieni lomamatkakin tuli tehtyä - kävimme vanhimman tyttäreni kanssa Jyväskylässä ystävän luona, ja poikkesimme samalla reissulla myös Ristiinassa toisen ystävän luona. Kävimme myös Hirvaskankaan huutokaupassa moikkaamassa Huutokauppakeisaria. Se oli kyllä mielenkiintoinen kokemus, vaikka emme jaksaneet siellä kovin kauan olla. Paikka oli aivan täynnä, meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia saada istumapaikkaa sisältä tai ulkoakaan. Istuimme sitten ikkunalaudalla. Kuvassa siis Ikkunarinsessat - Oh, Glendora 😀

Hyvät makkarat oli Markku käristellyt, ja hääräsi se Helikin siellä ennen huutokaupan alkamista. Näimme myös Etupenkin Erkin, ja tokihan kävimme fanikuvassa Akin kanssa. Huutokaupan jälkeen päädyimme Helmeen laulamaan karaokea, ja tokihan Duo Royal joutui yleisön painostuksen takia esiintymään siellä. Video jääköön odottamaan oikeaa julkaisuhetkeä. 

Jyväskylässä saimme tutustua ihanaan Teeleidiin, jossa myydään paitsi teetä, myös ihania leivonnaisia. Siellä voi myös järjestää erilaisia tapahtumia, ja tokihan myös itse Teeleidi järjestää mm. Sellomies-klubi-iltoja huippusellisti Elias Kahilan johdolla. Itsehän en musiikista mitään ymmärrä, mutta Eliaksen sellonsoitto on jotakin ihan erilaista.  Kannattaa tutustua:  https://teeleidi.fi/ ja tässä pari linkkiä Eliaksen esityksiin: https://www.youtube.com/watch?v=OOF0ZxdBgGU (Elias Kahila ja Costello Hautamäki) sekä Eliaksen huikea Hound dog

Teeleidin viehättävältä pihalta voi löytää myös tällaisen vähän jäykemmän leidin. 

Jyväskylästä kävimme tosiaan lauantaina Ristiinassa, ja illan vietimme aivan ihanassa poreammeessa Teeleidin saunatiloissa. Sunnuntaina ystävämme Nina vei meidät Tampereelle Hotelli Scandic Koskipuistoon. Hotelli oli kivalla paikalla, siitä oli lyhyt matka joka puolelle. Tampereella meillä ei ollut mitään erityisiä suunnitelmia, ainoastaan käydä jossakin syömässä ja drinkillä Tornin Moro-baarissa. Syömässä käytiin Zarillossa, ja ruoka oli hyvää. Sen jälkeen könysimme Torniin ja tilasimme Aperol Spritzit - hyvältä maistuivat nekin. Loppuillan vietimme Koskipuistossa maisemia ihaillen, ja saattoi siinä yksi lonkerokin mennä. Karaoken äänet kuuluivat kutsuvasti veden yli, mutta tällä kerralla pystyimme vastustamaan seireenien laulua ja menimme ajoissa nukkumaan. 










Se oli semmoinen matka se, iso kiitos kaikille ystäville . Tulomatka meni rattoisasti junalla, pari pientä viivästystä luonnollisestikin sattui - joku ratavika ja jossakin Kemin ja Tervolan välillä yliajettiin hirvi. Lopulta oltiin kuitenkin vain puolisen tuntia aikataulusta jäljessä. 

Paljon kivoja asioita on myös syksyn edetessä luvassa. Ensi viikon perjantaina on Erotiikka-bingo keskustan Vanhassa Mestarissa, lauantaina pitää käydä Wanhoilla Markkinoilla ja sunnuntaina ollaan menossa Markus Krunegaardin konserttiin Pelloon. Syyskuussa lähdetään Kyprokselle, minun eka kerta all inclusive-lomalla 😂- siitä sitten lisempää matkan jälkeen. 

Kaikkea hyvää alkavaan syksyyn 💖



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ALV-alarajahuojennus poistuu 2025 - miten se vaikuttaa pieniin yrityksiin?

Joulun jälkeinen elämä ja uusi vuosi jälleen kerran

ALV-alarajahuojennus